Oeh Randprogramma!

RandprogrammaTerwijl de bands op mainstage van plek wisselen en er dus even tijd is om uit te blazen en een hapje en/of drankje te halen, kan het zo maar zijn dat je Blaaskaak, Ritmo Percussion of Arno & Tim tegen het lijf loopt! Bij deze ben je gewaarschuwd, want voordat je het weet sta je dan toch gewoon weer met je heupen te wiegen, maar nu op de lekkerste brass, brassrave (?!) of Latin percussie.

Op het horecaplein is het de old-fashioned jazz, blues en gypsy van Them Dirty Dimes, high-energy bluegrass at his finest door Blue Grass Boogiemen en de levendige eigen interpretatie van Amerikaanse muziek door Ferd die het parklive zonder twijfel nog aangenamer maken dan dat het al was. Toekijken mag, genieten is verplicht en stil blijven staan geen optie!

 

 

 


Tijdschema bekend!

Zodra het tijdschema online staat weet je dat het festival steeds dichterbij komt! Het aftellen is wat ons betreft echt begonnen dus bekijk alvast wanneer je favoriete artiest op het podium staat:

Tijdschema


Nightwatch komende drie jaar Official Marketing Partner Stadspark Live

16 mei 2022

Nightwatch is een 100% plantaardige energie drank die je langdurig focus & power geeft. Enkel op smaak gebracht met kruiden en biologische fruitsappen, met een laag suikergehalte (4,2%). Daarmee is Nightwatch de keuze van de nieuwe bewuste generatie. Nightwatch wordt ondersteund door een groeiend aantal sportbonden en TeamNL leden en is onder andere nationaal te verkrijgen bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar en bij talloze horecazaken, sportkantines en benzinepompen. Nightwatch zal verkrijgbaar zijn bij alle barren op Stadspark Live en de Nightwatch area zal op het evenement niet te missen zijn. Kom naar de Nightwatch bar voor een unieke give away! Meer informatie: www.nightwatchdrink.com

 

 

 

 

 

 


Partnership Hooghoudt

15 mei 2022

Op een zomerse festivaldag in het park kunnen cocktails natuurlijk niet ontbreken! Hooghoudt is tijdens Stadspark Live aanwezig om jullie te voorzien van de lekkerste en meest verfrissende cocktails. Ga langs bij de Hooghoudt cocktailbar en geniet van een heerlijke Dirty Genever of Raw Grapefruit terwijl je even lekker op het gras relaxt of terwijl je staat te dansen bij een optreden van je favoriete artiest!

Koop kaarten