VERVOER & BEREIKBAARHEID

MET DE TREIN

Kijk op www.ns.nl voor een reisadvies en kies als eindbestemming station Groningen. Vanaf het centraal station loop je in ca. 10 minuten naar de Drafbaan. Plan ook alvast de terugreis. De laatste trein in de richting Zwolle vertrekt om 23:26 uur. De treinen in de richting Roodeschool, Veendam, Bad Nieuweschans, Delfzijl en Leeuwarden vertrekken tussen 00:20 en 00:35 uur. Raadpleeg voor actuele vertrektijden www.ns.nl.

MET DE AUTO

In verband met het milieu en beperkte parkeerplaatsen adviseren wij om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

KISS & RIDE / TAXI

Wordt je gebracht en/of opgehaald? Laat je chauffeur naar de Jan Evert Scholtenlaan navigeren en volg de borden voor Kiss & ride. Je kunt hier niet parkeren. De taxistandplaats is aan de Paterswoldseweg.

PARKEREN

Parkeren kan op P&R Haren, P&R Hoogkerk, P&R Kardinge en Euroborg P3 (volg hiervoor de borden langs de weg). Vanaf P&R Haren kun je met de bus naar het station en loop je in circa 10 minuten naar de Drafbaan. Vanaf de overige parkeerlocaties neem je de bus naar de halte Verzetsstrijderslaan. Bij de automaat op de parkeerplaats koop je een retourtje voor € 6,00 (max 5 pers. per kaartje). Dit is tevens je uitrijkaart voor P3.