VERVOER & BEREIKBAARHEID

Heb jij al bedacht hoe je naar de show reist? Plan je reis goed vooruit: er is een gelimiteerd aantal tickets voor park & walk beschikbaar. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en reserveer direct de optie van jouw voorkeur.

TE VOET OF MET DE FIETS

Woon je in of vlakbij de stad Groningen? De snelste manier om naar en van het concertterrein te komen is dan te voet of met de fiets. De fietsenstallingen bij het park zijn gratis. Navigeer naar Concourslaan 10 voor de entree van het evenemententerrein. Zodra je het Stadspark bereikt word je middels borden verwezen naar de entree en fietsenstalling.

MET DE TREIN

Kijk op www.ns.nl of 9292.nl voor een reisadvies en kies als eindbestemming station Groningen. Vanaf dit station loop je in ca. 15 minuten naar de Drafbaan. 

Let op: vanwege geplande werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Assen en Meppel. NS zet bussen in, houdt rekening met een langere reistijd.

MET DE AUTO

Kom je met de auto? Boek dan vooraf een Park & Walk ticket om dichtbij te parkeren. Je kunt ook gebruik maken van een van de P+R locaties rondom Groningen en vanaf daar met Qbuzz verder reizen. Vanaf P+R Hoogkerk kun je uitstappen op de bushalte Verzetsstrijderslaan, op 5 minuten lopen van de entree van het festivalterrein. Vanaf de overige P+R locaties reis je naar station Groningen. Vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar het Stadspark.

PARK & WALK

Een voor jou gereserveerde parkeerplaats dicht bij het evenemententerrein. Vanaf hier loop je in ca. 5-10 minuten naar het evenemententerrein.

  • Park & Walk – Oost: Leonard Springerlaan, Groningen (parkeren vanaf 11:30 uur)
  • Park & Walk – West: Rozenburglaan, Groningen (parkeren vanaf 11:30 uur)

Q-PARK WESTERHAVEN

Vanaf Q-Park Westerhaven loop je in ca. 15 minuten naar het evenemententerrein. 

Adres: Westerhaven 17, 9718 AC Groningen (24 uur geopend)

KISS & RIDE

Wordt je gebracht en/of opgehaald? Laat je chauffeur naar de Laan Corpus den Hoorn navigeren en volg de borden voor Kiss & Ride. Je kunt hier niet parkeren. Vanaf hier loop je in ca. 10 minuten naar het evenemententerrein.

TAXI

De taxistandplaats bevindt zich aan de Paterswoldseweg. Vanaf hier loop je in ca. 5 minuten naar het evenemententerrein.

Koop kaarten