VERVOER & BEREIKBAARHEID

Heb jij al bedacht hoe je naar de show reist? Plan je reis goed vooruit: er is een gelimiteerd aantal tickets voor park & walk, en park & shuttle. Bekijk alle mogelijkheden hieronder en reserveer direct de optie van jouw voorkeur.

MET DE AUTO

Kom je met de auto? Boek dan vooraf een Park & Walk ticket om dichtbij te parkeren of een Park & Shuttle ticket om op één van de P&R locaties te parkeren. 

PARK & WALK

Een voor jou gereserveerde parkeerplaats dicht bij het evenemententerrein. Vanaf hier loop je in ca. 5-10 minuten naar het evenemententerrein.

  • Park & Walk – Oost: Leonard Springerlaan, Groningen (parkeren vanaf 11:30 uur)
  • Park & Walk – West: Rozenburglaan, Groningen (parkeren vanaf 11:30 uur)

Park & Walk – West

Park & Walk – Oost

Q-PARK WESTERHAVEN

Vanaf Q-Park Westerhaven loop je in ca. 15 minuten naar het evenemententerrein. Adres: Westerhaven 17, 9718 AC Groningen (24 uur geopend)

 

Q-Park Westerhaven

PARK & SHUTTLE

Je reist met je eigen auto naar een voor jou gereserveerde parkeerplaats op P&R Hoogkerk, P&R Kardinge, P&R Meerstad óf P&R Haren. Stap hier over op een shuttlebus die iedere 10 minuten vertrekt. De shuttlebus brengt je naar Station Groningen vanaf waar het ongeveer 15 minuten lopen is naar het evenemententerrein.

Let op: alleen vanaf P+R Hoogkerk gaat de shuttlebus direct naar het Stadspark, halte Verzetsstrijderslaan.

Park & Shuttle

MET DE TREIN

Kijk op www.ns.nl of 9292.nl voor een reisadvies en kies als eindbestemming station Groningen. Vanaf het centraal station loop je in ca. 15 minuten naar de Drafbaan. 

TE VOET OF MET DE FIETS

Woon je in of vlakbij de stad Groningen? De snelste manier om naar en van het concertterrein te komen is dan te voet of met de fiets. De fietsenstalling bij de entree is gratis. Navigeer naar Concourslaan 10 voor de entree van het evenemententerrein. Zodra je het Stadspark bereikt word je middels borden verwezen naar de entree en fietsenstalling.

KISS & RIDE

Wordt je gebracht en/of opgehaald? Laat je chauffeur naar de Laan Corpus den Hoorn navigeren en volg de borden voor Kiss & Ride. Je kunt hier niet parkeren. Vanaf hier loop je in ca. 10 minuten naar het evenemententerrein.

TAXI

De taxistandplaats bevindt zich aan de Paterswoldseweg. Vanaf hier loop je in ca. 5 minuten naar het evenemententerrein.

PLATTEGROND OMGEVING DRAFBAAN

Koop kaarten