Stadspark Live info

Stadspark Live is een festival in het Stadspark in Groningen georganiseerd door SPOT Groningen en MOJO. De eerste editie in 2019 was uitverkocht en succesvol mede dankzij een fantastische line-up waaronder Sting, Anouk, The Specials, Daniel Lohues, Tom Odell en vele anderen. Het streven om Stadspark Live uit te laten groeien tot een groots jaarlijks terugkerend festival waar velen naar uitkijken, werd helaas ruw verstoord vanwege de bekende reden waardoor de edities van 2020 en 2021 niet door konden gaan.

Dat wil echter niet zeggen dat het vuurtje ook maar een beetje gedoofd werd. Integendeel, de drang om iets moois neer te zetten bleek onverminderd groot en dus werd in 2022 Simple Minds, Skunk Anansie, Rag’n’Bone Man, Crowded House, LP en Krezip naar Groningen gehaald en dat werd een bijzonder fijn weerzien van iedereen die eindelijk weer naar een festival kon!

Dat was voor ons een teken om door te zetten. En dus vond zondag 18 juni 2023 een nieuwe editie plaats met ook deze keer een imposante lijst met artiesten waaronder Lionel Richie, Anouk, Gregory Porter en Son Mieux!

Bekijk hieronder de aftermovies van de vorige editie van Stadspark Live:

Stadspark Live Festival
Koop kaarten