Informatie

Stadspark Live corona update

Met pijn in ons hart schrijven we dit bericht. Wat velen al vreesden is werkelijkheid geworden. De strijd tegen het coronavirus vereist dat de overheid bepaalde maatregelen verlengt, waaronder een verbod op grootschalige evenementen tot 1 september. Dit treft dus ook Stadspark Live, dat op 20 juni plaats zou plaatsvinden, waardoor we genoodzaakt zijn Stadspark Live te verplaatsen naar volgend jaar.

Het is heel verdrietig voor iedereen, maar in de allereerste plaats voor jullie: de bezoeker van ons mooie festival. Maar we sterken ons in de gedachte dat dit echt het beste is. De gezondheid en veiligheid van bezoekers, crew en artiesten is natuurlijk het allerbelangrijkste en we staan dan ook volledig achter de keuze van de overheid.

Dat er in 2020 geen Stadspark Live plaatsvindt is nu een feit. Maar we kijken graag met jullie vooruit. Hoewel het misschien wat vroeg lijkt gaan we toch alweer nadenken over de invulling van Stadspark Live 2021. Over zaken als de line up is nu natuurlijk nog weinig te zeggen, maar we beloven alles op alles te zetten een festival neer te zetten dat zijn weerga niet kent. We hopen jullie op 19 juni 2021 te verwelkomen op Stadspark Live!

We hebben ons aangesloten bij het branche initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later-regeling’ waarbij je ticket geldig blijft voor de editie van volgend jaar. Alle kaartkopers ontvangen hierover een mail met gedetailleerde informatie.

Sterkte in deze tijd en stay safe. Samen staan we sterk!

Stadspark Live Groningen, 22 juni 2019. foto: Siese Veenstra