Informatie

Stadspark Live

Muziekliefhebbers kunnen hun hart voortaan weer ophalen op de drafbaan, want er is een nieuw evenement geland in het Stadspark in Groningen: Stadspark Live! Op zaterdag 20 juni vindt de tweede editie plaats. Eén podium, zes populaire acts, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten.

Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgden Mojo en Groningen op 22 juni 2019 samen voor meer muziek in het Stadspark. De afgelopen decennia bleef het relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen. De eerste editie was volledig uitverkocht. Dat smaakt naar meer!

Stadspark Live Groningen, 22 juni 2019. foto: Siese Veenstra

Op het affiche van de tweede editie van Stadspark Live staan de namen van The Script, Kensington, Iggy Pop, Passenger en Rag’n’Bone Man. Samen met de twee acts die later bekend gemaakt worden zorgen zij voor een hele dag live muziek van de bovenste plank, vanaf 13:00 tot 23:00 uur. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. Gedurende de hele dag is er een ruime keuze aan heerlijk eten om je vingers bij af te likken. Of het nu de programmering of het menu betreft: alle smaken komen voorbij voordat Stadspark Live haar hekken om middernacht sluit.