FAQ

Stadspark Live 2020/2021 is helaas afgelast. Kijk hier voor meer informatie.


 • KAN IK MIJ AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER VOOR STADSPARK LIVE?

  Op dit moment zijn we niet op zoek naar een uitbreiding van het team. Mocht er in de toekomst behoefte zijn aan medewerkers en/of vrijwilligers dan laten we dat via onze socials zeker weten!
 • TOT WELK TIJDSTIP KAN IK MET MIJN KAARTJE HET FESTIVAL TERREIN OP?

  Eerst nog even uitslapen, werken of uit eten met je schoonmoeder? Je kunt tot 22:30 uur het festival terrein op.
 • VANAF HOE LAAT IS HET FESTIVAL TERREIN OPEN?

  De poorten van het festivalterrein van Stadspark Live gaan om 12:00 uur open.
 • MAG IK MIJN HUISDIER MEENEMEN NAAR STADSPARK LIVE?

  Het is niet toegestaan je huisdier mee te nemen naar Stadspark Live met uitzondering van hulphonden.
 • KAN IK KOLVEN OP HET FESTIVALTERREIN?

  Bij de EHBO post wordt de mogelijkheid geboden om te kolven.
 • IS ER EHBO AANWEZIG OP HET FESTIVALTERREIN?

  Er is EHBO aanwezig op Stadspark Live. Deze post wordt op het terrein aangegeven met een groen bord met een wit kruis. Op de plattegrond, die enkele weken voorafgaand aan het festival gepubliceerd wordt, staat de EHBO-post duidelijk aangegeven. Bij deze EHBO-post wordt ook de mogelijkheid geboden om te kolven.
 • KAN IK DE MUNTEN DIE IK OVERHOUD WEER INLEVEREN?

  Wanneer je munten over hebt, kun je deze inleveren bij de bemande kassa’s op het midden van het terrein tot een half uur na afloop van het programma.

  Let op: Munten die je wellicht nog over hebt van andere evenementen op het Stadspark zijn helaas niet te gebruiken tijdens Stadspark Live.

 • HOE KAN IK BETALEN OP STADSPARK LIVE?

  Je kunt munten kopen met pin en met contant geld. Met deze munten kun je eten en drinken kopen bij de barren.
 • HOE OUD MOET JE ZIJN VOOR STADSPARK LIVE?

  Stadspark Live is een festival voor alle leeftijden. Bezoekers jonger dan 18 jaar kunnen geen alcohol en sigaretten bestellen. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een geldig ticket voor Stadspark Live.
 • IK HEB EEN ALLERGIE, KAN IK TERECHT OP STADSPARK LIVE?

  Mocht je wegens een speciaal dieet genoodzaakt zijn eigen eten en/of drinken mee te nemen, neem dan contact op met info@stadsparklive.nl.
 • KAN IK EEN PERSAANVRAAG INDIENEN?

  Persaccreditatie is bedoeld voor professionele journalisten en fotografen die een publicatie wijden aan Stadspark Live. Neem voor meer informatie over persaccreditatie, interviews of beeldmateriaal contact op via pers@stadsparklive.nl.
 • KAN IK MET DE FIETS NAAR STADSPARK LIVE?

  Zeker! We vragen je je fiets enkel te parkeren op de door de organisatie aangewezen fietsparkeerplaatsen, om de omgeving te ontzien. Vanaf de Paterswoldseweg staan de verschillende fietsparkeerterreinen aangegeven.
 • WAAR EN WANNEER IS STADSPARK LIVE?

  Stadspark Live vindt plaats op de voormalige drafbaan in Groningen. Zodra er een nieuwe editie komt melden we dat uiteraard op onze website.
 • IK BEN VERMINDERD MOBIEL, MAG IK IETS MEENEMEN OM OP TE ZITTEN?

  Het is vanwege de veiligheid niet mogelijk om een krukje of opvouwbaar stoeltje mee te nemen. Er wordt gezorgd voor voldoende zitgelegenheid op het festivalterrein. Ook is het toegestaan om een kleedje mee te nemen om op te zitten.
 • IK BEN MINDERVALIDE, WELKE FACILITEITEN HEEFT STADSPARK LIVE VOOR MIJ?

  Voor mindervaliden heeft Stadspark Live een deck, toiletblok (op het festival terrein) en parkeerplaats (op 700 meter van het festival terrein) ingericht. Het is vanwege de veiligheid niet mogelijk om een krukje of opvouwbaar stoeltje mee te nemen. Er wordt gezorgd voor voldoende zitgelegenheid op het festivalterrein. Ook is het toegestaan om een kleedje mee te nemen om op te zitten.
 • IK BEN MINDERVALIDE, WAAR KAN IK MIJN AUTO PARKEREN?

  De parkeerplaats voor mindervaliden is nabij de Gasunie. Volg hiervoor de borden langs de weg. Deze parkeerplaats is alleen toegankelijk op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart. Deze parkeerplaats ligt op 700 meter van het festival terrein. Heeft u geen parkeerkaart voor mindervaliden, maar wilt u toch gebruik maken van deze parkeerplaats, stuur dan een bericht naar info@stadsparklive.nl.
 • IK KOM MET DE AUTO NAAR STADSPARK LIVE, WAAR KAN IK PARKEREN?

  In verband met beperkte parkeerplaatsen adviseren wij iedereen om met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. Er is een speciale parkeerplaats gereserveerd voor mindervaliden. Parkeren kan op P&R Haren, P&R Hoogkerk, P&R Kardinge en Euroborg P3 (volg hiervoor de borden langs de weg). Vanaf P&R Haren kun je met de bus naar het station en loop je in circa 10 minuten naar de Drafbaan. Vanaf de overige parkeerlocaties neem je de bus naar de halte Verzetsstrijderslaan. Bij de automaat op de parkeerplaats koop je een retourtje voor € 6,00 (max 5 pers. per kaartje). Dit is tevens je uitrijkaart voor P3.
 • KAN IK MET HET OPENBAAR VERVOER NAAR STADSPARK LIVE?

  We adviseren iedereen om naar Stadspark Live te reizen met het openbaar vervoer of op de fiets. Met de trein: kijk op www.ns.nl voor een reisadvies en kies als eindbestemming station Groningen. Vanaf het centraal station loop je in ca. 10 minuten naar de drafbaan.

  Met de bus (vanaf het station): kijk op www.9292.nl voor lijnen en vertrektijden en stap uit bij de halte Verzetsstrijderslaan.

 • ZIJN ER LOCKERS OP HET TERREIN VAN STADSPARK LIVE?

  Op het festivalterrein zijn een beperkt aantal lockers beschikbaar.
 • MAG IK ZELF ETEN EN DRINKEN MEENEMEN NAAR STADSPARK LIVE?

  Op het terrein is een ruime keuze aan verschillende soorten festivalfood en zijn meerdere barren aanwezig. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein, met uitzondering van een flesje water van max 500ml, zonder dop. Moet je wegens een speciaal dieet eigen eten en/of drinken meenemen? Neem dan contact op via info@stadsparklive.nl.
 • WAAR KAN IK TICKETS KOPEN?

  Officiele kaarten voor Stadspark Live zijn alleen te koop via Ticketmaster. Betaal niet te veel en koop je tickets alleen via ons officiële kanaal! Alleen als je via Ticketmaster kaarten besteld is toegang tot het festival gegarandeerd en ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar www.weetwaarjekoopt.nl. Stadspark Live 2020/2021 is helaas afgelast. Kijk hier voor meer informatie.
 • WANNEER WORDT HET TIJDSCHEMA BEKEND GEMAAKT?

  Zodra er nieuws is melden we dat uiteraard meteen.
 • MAG IK HET TERREIN VAN STADSPARK LIVE VERLATEN, WANNEER IK AL DOOR DE POORTEN BEN?

  Mede om drukte rond het terrein te voorkomen kun je, als je het terrein verlaten hebt, niet meer terug het terrein op. We zijn er volledig op ingericht om de hele dag een keur aan artiesten, eten, drinken en randprogrammering aan te bieden zodat je je met gemak de hele dag op de drafbaan kunt vermaken.