FAQ

Bekijk hier de veel gestelde vragen over Stadspark Live.


 • Waar en wanneer is Stadspark Live?

  Stadspark Live is op 22 juni op de drafbaan, in het Stadspark van Groningen.

 • Welke artiesten kan ik zien op Stadspark Live?

  Met niemand minder dan Sting, Anouk, The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues is de muziekprogrammering compleet. Het randprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt.
 • Wanneer wordt het tijdschema bekend gemaakt? 


  Het definitieve blokkenschema wordt op een later moment bekend gemaakt. Houd onze social mediakanalen in de gaten voor updates. Naar verwachting kunnen we in het voorjaar meer vertellen over de tijden.
 • Waar kan ik tickets kopen?

  Officiele kaarten voor Stadspark Live zijn alleen te koop via Ticketmaster. Betaal niet te veel en koop je tickets alleen via ons officiële kanaal! Alleen als je via Ticketmaster kaarten besteld is toegang tot het festival gegarandeerd en ben je ervan verzekerd dat je niet te veel betaalt. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar www.weetwaarjekoopt.nl. Bestel hier tickets voor Stadspark Live.
 • Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Stadspark Live?

  Op het terrein is een ruime keuze aan verschillende soorten festivalfood en zijn meerdere barren aanwezig. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het festival terrein, met uitzondering van een flesje water van max 500ml, zonder dop per persoon. Mocht je wegens een speciaal dieet menen genoodzaakt zijn eigen eten en/of drinken mee te nemen, neem dan contact op met info@stadsparklive.nl.
 • Kan ik met het openbaar vervoer naar Stadspark Live?

  We adviseren iedereen die niet uit de Stad komt, naar Stadspark Live te reizen met het openbaar vervoer. Met de trein: kijk op www.ns.nl voor een reisadvies en kies als eindbestemming station Groningen. Vanaf het centraal station loop je in ca. 10 minuten naar de drafbaan.

  Met de bus (vanaf het station): kijk op www.9292.nl voor lijnen en vertrektijden en stap uit bij de halte Verzetsstrijderslaan of Concourslaan.

 • Mag ik het terrein van Stadspark Live verlaten, wanneer ik al door de poorten ben?

  Mede om drukte rond het terrein te voorkomen kun je, als je het terrein verlaten hebt, niet meer terug het terrein op. We zijn er volledig op ingericht om de hele dag een keur aan artiesten, eten, drinken en randprogrammering aan te bieden zodat je je met gemak de hele dag op de drafbaan kunt vermaken.
 • Ik kom met de auto naar Stadspark Live, waar kan ik parkeren?

  In verband met beperkte parkeerplaatsen adviseren wij iedereen om met de fiets of het openbaar vervoer te reizen. Er is een speciale parkeerplaats gereserveerd voor mindervaliden. Meer informatie over parkeren volgt binnenkort.
 • Ik heb een foodtruck of horecaconcept, kan ik mij aanmelden voor het festival?

  De catering wordt in eigen beheer verzorgd, dus het aanmelden van je foodtruck, crêpes-stand, frietkraam of het aanbieden van andere handelswaar is helaas niet mogelijk.
 • Ik speel in een band, kan ik optreden op Stadspark Live?

  De programmering van Stadspark Live is compleet, dus we zijn niet op zoek naar acts.
 • Ik ben mindervalide, waar kan ik mijn auto parkeren?

  De parkeerplaats voor mindervaliden is nabij de Gasunie. Volg hiervoor de borden langs de weg. Deze parkeerplaats is alleen toegankelijk op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart. Deze parkeerplaats ligt op 750 meter van het festival terrein. Heeft u geen parkeerkaart voor mindervaliden, maar wilt u toch gebruik maken van deze parkeerplaats, stuur dan een bericht naar info@stadsparklive.nl.
 • Ik ben mindervalide, welke faciliteiten heeft Stadspark Live voor mij?

  Voor mindervaliden heeft Stadspark Live een deck, toiletblok (op het festival terrein) en parkeerplaats (op 750 meter van het festival terrein) ingericht.
 • Kan ik mij aanmelden als vrijwilliger voor Stadspark Live?

  Op dit moment zijn we niet op zoek naar een uitbreiding van het team. Mocht er in de toekomst behoefte zijn aan medewerkers en/of vrijwilligers dan laten we dat via onze socials zeker weten!
 • Kan ik met de fiets naar Stadspark Live?

  Zeker! We vragen je je fiets te parkeren op de door de organisatie aangewezen fietsparkeerplaatsen. Meer informatie over deze parkeerplekken volgt binnenkort.
 • Kan ik een persaanvraag indienen?

  Persaccreditatie is bedoeld voor professionele journalisten en fotografen die een publicatie wijden aan Stadspark Live. Neem voor meer informatie over persaccreditatie, interviews of beeldmateriaal contact op via pers@stadsparklive.nl.

 • Ik heb een allergie, kan ik terecht op Stadspark Live?

  Mocht je wegens een speciaal dieet genoodzaakt zijn eigen eten en/of drinken mee te nemen, neem dan contact op met info@stadsparklive.nl.
 • Hoe oud moet je zijn voor Stadspark Live?

  Stadspark Live is een festival voor alle leeftijden. Bezoekers jonger dan 18 jaar kunnen geen alcohol en sigaretten bestellen. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een geldig ticket voor Stadspark Live.
 • Hoe kan ik betalen op Stadspark Live?

  Je kunt munten kopen met pin en met contact geld. Met deze munten kun je eten en drinken kopen bij de barren. Een muntje kost € 2,70.
 • Kan ik de munten die ik overhoud weer inleveren?

  Wanneer je munten over hebt, kun je deze inleveren bij de bemande kassa’s op het midden van het terrein.
 • Is er EHBO aanwezig op het festivalterrein?

  Er is EHBO aanwezig op Stadspark Live. Deze post wordt op het terrein aangegeven met een bord met een groen kruis. Ook op de plattegrond die op de dag zelf beschikbaar is staat de EHBO-post duidelijk aangegeven. Bij deze EHBO-post wordt ook de mogelijkheid geboden om te kolven.
 • Kan ik kolven op het festivalterrein?

  Bij de EHBO post wordt de mogelijkheid geboden om te kolven. Je vindt de EHBO bij het groene kruis.
 • Mag ik mijn huisdier meenemen naar Stadspark Live?

  Het is niet toegestaan je hond, kat , fret of parkiet mee te nemen naar Stadspark Live. Binnen de hekken van het festival terrein zijn geen huisdieren toegestaan.
 • Vanaf hoe laat is het festival terrein open?

  De poorten van het festival terrein van Stadspark Live gaan om 12:00 uur open. Wanneer je eenmaal door de poorten bent, kun je het terrein niet meer verlaten.
 • Tot welk tijdstip kan ik met mijn kaartje het festival terrein op?

  Eerst nog even uitslapen, werken of uit eten met je schoonmoeder? Je kunt tot 22:30 uur het festival terrein op. Wanneer je eenmaal door de poorten bent, kun je het terrein niet meer verlaten.
 • Wat mag ik wel en niet meenemen naar Stadspark Live

  Bekijk onze huisregels voor alle do’s and don’ts.